Leírás és Paraméterek
Az Ataisz Vegantéria sós ételízesítővel egyszerűbb a főzés, ízletesebbek az ételek. Természetes zöldség és fűszernövény szárítmányokból készült, mesterséges anyagok nélkül.
Nem tartalmaz: aromát, fűszerkivonatot, tartósítót, színezéket, ízfokozót, cukrot, szórást elősegítő anyagot. Ezért a terméket tartsuk jól záródó dobozban és használat előtt alaposan rázzuk össze.
Élesztőmentes, vegán.
Felhasználható levesek, köretek, főzelékek ízesítéséhez.
Átlagos tápanyagtartalom 100 g termékben:
Energia tartalom: 545,26 KJ/ 130,26 kcal
Zsír: 1,06 g
ebből telített: 0,08 g
Szénhidrát: 26,73 g
ebből cukor: 15,64 g
Fehérje: 4,15 g
Só: 62,04 g
Összetevők: Tengeri só, zöldség szárítmányok, (sárgarépa, petrezselyemgyökér és levél, zellergumó és levél, paszternák (EU), vöröshagyma, póréhagyma, pritaminpaprika, fokhagyma (Kína), kurkuma (India) ).
Allergén információ: A termék zellert tartalmaz. Szezámmagot, búzát, glutént és olajos magvakat is felhasználó üzemben készült.
Forgalmazza - Tündérkert Trade Kft. | |
Kiszerelés - 150 g |
Vélemények
Tájékoztatás
Tájékoztatás - A törvényi előírásnak megfelelően, szeretnénk az alábbiakra felhívni a figyelmedet vásárlás előtt:
- Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
- A www.gyogynovenysziget.hu egy internetes áruház, a weboldalunkon található termékleírások a gyártók, forgalmazók, szállítók, valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi, ezek tartalmáért áruházunk a felelősséget nem vállalja.
- Betegség esetén, az étrend-kiegészítő szedésével kapcsolatosan, kérd ki szakorvosod tanácsát, véleményét.
- Minden esetben figyelmesen olvasd el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! A tájékoztatóban szereplő javasolt mennyiségeket ne lépd túl!
- Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.