Leírás és Paraméterek
Az Ataisz Finomköret könnyen és gyorsan elkészíthető köret, melyben a rizs sós jellegű alapízét kiegészíti a bulgur édes ízjellege, amit a vöröslencse krémessége tesz teljessé. Vegán étrendbe is beilleszthető.
Finom és harmonikus. Kínálhatjuk sült és rántott ételekhez, de önmagában salátával is fogyaszthatjuk.
Elkészítése: 1 rész finomköret 2 rész víz. Körülbelül 20 perc alatt fő meg. Fűszerezzük sóval vagy ATAISZ Vegantériával. Célszerű a főzési idő letelte után, a fedő levétele nélkül saját gőzében állni hagyni. Ezután villával összeforgatjuk, és azonnal tálalható. Olívaolajjal dúsítható.
Allergén információ: A termék, zabot, szezámmagot, zellert, búzát és glutént is feldolgozó üzemben készült.
Átlagos tápanyagtartalom 100 g termékben:
Energiatartalom: 1461,74 Kj/ 349,20 kcal
Zsír: 0,73 g
-amelyből telített zsírsavak: 0,10 g
Szénhidrát: 75,50 g,
-amelyből cukrok: 2,01 g
Fehérje: 10,49 g
Só: 0,25 g.
Összetevők: Hosszúszemű rizs (EU), bulgur, vöröslencse (Törökország).
Forgalmazza - Ataisz | |
Kiszerelés - 500 g |
Vélemények
Tájékoztatás
Tájékoztatás - A törvényi előírásnak megfelelően, szeretnénk az alábbiakra felhívni a figyelmedet vásárlás előtt:
- Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
- A www.gyogynovenysziget.hu egy internetes áruház, a weboldalunkon található termékleírások a gyártók, forgalmazók, szállítók, valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi, ezek tartalmáért áruházunk a felelősséget nem vállalja.
- Betegség esetén, az étrend-kiegészítő szedésével kapcsolatosan, kérd ki szakorvosod tanácsát, véleményét.
- Minden esetben figyelmesen olvasd el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! A tájékoztatóban szereplő javasolt mennyiségeket ne lépd túl!
- Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.