Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >

Ahimsa

Ahimsa márkatörténet

Az Ahimsa, idegenül csengő neve ellenére, egy nagyon is magyar márka, így, ha te is a "Vedd a hazait" elv híve vagy, akkor az Ahimsa termékek megvásárlásával máris a tettek mezejére léphetsz.

Az Ahimsa termékek Somogyvámoson készülnek, az Ahimsa Kozmetikai Kft. gyárában, amely 1996-óta működik, így jó néhány évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a natúrkozmetikumok és a bio tisztítószerek terén. A céget azzal a céllal alapították, hogy kizárólag növényi alapanyagokból jó minőségű, környezetbarát és bőrbarát termékeket készítsenek a magyar felhasználóknak, elérhető áron. Szlogenjük a „Tisztaság és Egyszerűség”, hűen tükröződik termékeikben, melyek növényi összetevőkből, kemikáliák nélkül készülnek, egyszerű, sallang mentes csomagolásban.

Szakértelmüket alátámasztja, hogy a cég alapítója és ügyvezetője Dr. Pauló Tünde, gyógyszerész végzettséggel rendelkezik, és az egyetem elvégzését követőn hét éven át gyógyszerészeti kutatói munkát végzett.

„Elvi okokból fontosnak tartom, hogy kizárólag növényi alapanyagokból készüljenek a termékeink, amelyek a lehető legkevésbé károsítják környezetünknek. Innen a cég neve is “ahimsa”, ami azt jelenti „nem ártani.” – írja bemutatkozásában.

Az Ahimsa Kft. két jól ismert márkát gyárt: Ahimsa néven természetes összetételű tisztítószereket (mosószerek, mosóparfümök, mosogatószerek), és Tulasi néven természetes kozmetikumokat.

A környezetbarát termékek közül kiemelkedő az Ahimsa mosogatószer és folyékony mosószer, valamint a rendkívül takarékos felhasználású mosóparfüm. Termékeik előállításához tisztított vizet használnak, így biztosított annak klór és baktérium mentessége. Tisztítószereik az élő vízbe kerülve lebomlanak, nem károsítják sem az állat, sem a növényvilágot. Termékeik előállításához nem alkalmaznak állatkísérleteket.

Rendezés:
Nézet:

Az Ahimsa Mosóparfüm Aloe vera illattal hosszan tartó friss illatot kölcsönöz ruháidnak, miközben kíméli textilt és a környezetet is.

3.470 Ft

Az Ahimsa Mosóparfüm Barack illattal hosszan tartó friss illatot kölcsönöz ruháidnak, miközben kíméli textilt és a környezetet is.

3.470 Ft
Az Ahimsa Mosóparfüm Kasmír virág kivonattal hosszan tartó friss illatot kölcsönöz ruháidnak, miközben kíméli textilt és a környezetet is.
3.470 Ft

Az Ahimsa Mosóparfüm Levendula illattal hosszan tartó friss illatot kölcsönöz ruháidnak, miközben kíméli textilt és a környezetet is.

3.470 Ft

Az Ahimsa Mosóparfüm Tavaszi szellő illattal hosszan tartó friss illatot kölcsönöz ruháidnak, miközben kíméli textilt és a környezetet is.

3.470 Ft

Az Ahimsa Mosóparfüm Vízi liliom illattal hosszan tartó friss illatot kölcsönöz ruháidnak, miközben kíméli textilt és a környezetet is.

3.470 Ft