A Diabess Györgytea története

A Diabess Györgytea története

A Diabess Györgytea 1996. óta szabadalmaztatott gyógynövény készítmény cukorbetegek számára. Szabó Gyuri bácsi, a bükki füvesember nevéhez köthető ennek a gógyteának az összeállítása és szabadalmaztatása. Hogy hogyan született meg ez a nagyszerű cukorbeteg gyógynövénytea, azt cikkünkből megtudhatod.

Diabess Györgytea cukorbetegségre

 

Szabó Gyuri bácsi, a Diabess-Györgytea feltalálója

Él valahol a Bükk rejtekében egy varázslatos, öreg füvesember, Szabó György, aki úgy ismeri a gyógynövényeket, mint ahogy ma már kevesen. Gyerekkora óta járja az erdőket, gyűjti a gyógyító növényeket, melyek készségesen feltárják neki titkukat. Nagymamájától, a városszéli kis közösség mindentudó javasasszonyától tanulta, melyik növény mire való, hol kell szedni, mire kell használni. A bölcs nagymama azután maga is tanította az örökmozgó, élénk eszű, folyton kíváncsi kisunokát mindarra, amit ő is a nagymamájától tanult.

Szabó Gyuri bácsi, a bükki füvesemberSzabó György füvesember azon kevesek közé tartozik, akik nemcsak ismerik, hanem értő kezekkel használják is a természet kincseit. Több mint 150 féle gyógynövényt ismer és alkalmaz. Gyógyteái számtalan bajra, betegségre adnak enyhülést, köztük a cukorbetegségre is. Különösen az utóbbi tüneteit enyhítő teakeverék miatt vált ismertté a neve, még az óceánon túlról is érdeklődnek utána a betegek.

A nagy tudású nagymama több receptet is hagyott unokájára különböző betegségre, köztük a cukorbetegségre is. Ahogy elmesélte, ő is a nagyanyjától „örökölt” egy pár összetételt, tapasztalatból javított egy-kettőn.
 

Diabess Györgytea rendelés itt>>>

 

Így lett egy ősi receptből cukorbeteg gyógytea...

Lassan 20 éve, hogy Gyuri bácsi összetalálkozott egy gyerekkori barátjával, aki idősebb korára cukorbeteg lett, és ekkor eszébe jutott a régi, elfelejtett recept. Kérésére adott neki a gyógyfüvekből egy pár adagra valót, amit az el is vitt, és elkezdte inni a belőlük készített gyógyteát. Néhány hét múlva örömmel újságolta, hogy sokkal jobban érzi magát, alig tartja a diétát, és mégis rendben van a cukorszintje. Már a szomszédnak is adott a cukorbetegség elleni teából, úgyhogy újabb adagra volna szüksége.

Néhány hónapon belül kiderült, hogy a régi recept ma is jól működik, egyre többen kezdték keresni a füvesember kiváló teáját. Hogy sok emberhez eljuthasson ez a tea, Gyuri bácsi szabadalmaztatta a cukorbetegség elleni teakeverék összetételét. Így született meg a vércukorszintet csökkentő magyar szabadalom, melyet 1999. június 3-án bejegyzett a Magyar Szabadalmi Hivatal. Azóta ez a teakeverék mind magyar, mind nemzetközi szabadalmi védettséget élvez.

Hogy pedig igazi termék legyen belőle, melyet bárki megvásárolhat a patikában, 2006-ban az Országos Gyógyszerészeti Intézet törzskönyvezte a Györgyteát Diabess-Györgytea néven.
 

Diabétesz kezelése: csak természetes összetevők segítségével

Szabó Gyuri bácsi cukorbetegség elleni teája csak gyógynövényeket tartalmaz, mint a gyermekláncfű gyökér, a csalánlevél, a közönséges orbáncfű virágos hajtás, fekete áfonyalevél és a mezei katáng gyökér.

A Diabess-Györgytea enyhíti a cukorbetegség melléktüneteit és szövődményeit. Minden cukorbeteg diéta hatékony segítője. Ismert mellékhatása nincs.

Diabess Györgytea rendelés itt>>>

Forrás: www.cukorbetegseg-kezelese.com


Kapcsolódó cikkek

Tartalomhoz tartozó címkék: Tea sarok