A Máriatövis az év gyógynövénye 2013-ban!

2013. 09. 04. 09:22:00
A Máriatövis az év gyógynövénye 2013-ban!

A Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság Gyógynövény Szakosztályának új kezdeményezése az „Év gyógynövénye” választás, melyre idén került először sor. 2013-ban az Év gyógynövénye, a májvédő és májregeneráló hatású gyógynövény, a Máriatövis lett.

Az MGYT Gyógynövény Szakosztályának törekvése, hogy tevékenységével hozzájáruljon a gyógynövények szakszerű alkalmazásának terjedéséhez.

Az Év Gyógynövényének megválasztásával évről évre újabb gyógynövényre irányul a figyelem, és a kiválasztott gyógynövénnyel kapcsolatos ismeretek, hatásával, alkalmazásával összefüggő fontosabb információk az érdeklődők széles köréhez juthatnak el.

Máriatövis az év gyógynövénye 2013-ban!Első alkalommal 2013-ban került sor az "Év gyógynövénye" választásra, melynek során a Gyógynövény Szakosztály vezetősége a Máriatövist kiáltotta ki győztesnek. Az Év gyógynövényéről minden lehetséges fórumon részletes tájékoztatás kívánnak adni, hogy minél több ember megismerkedhessen a májbetegségek gyógyításában használt Máriatövis legfontosabb tulajdonságaival és hatásaival.

A Gyógynövény Szakosztály által készített tanulmányt a Máriatövisről, ingyenesen kérheted ide kattintva.

A tanulmányhoz ajándékba adunk neked egy összeállítást további májvédő gyógynövényekről és egy részletes leírást a májbetegségek természetes gyógymódjairól.

 

Kérem a tanulmányt és az ajándékokat!